BarnesabbatsskolenSpeiderBetweensUnge voksne

Lena Søreide Lijkendijk
Leder – Barnesabbatskolen

Barnesabbatsskolen

Barnesabbatskolen er en ukentlig bibeltime for barn.
Vi er en del av  Syvende-dags Adventistkirkens barne- og ungdomsforening – SABU.

Vi har mange barn i sabbatskolen hver lørdag kl. 10.30-11.30

Vi er delt opp i forskjellige aldersgrupper:
• 0-3 år • 4-5 år • 6-9 år • 10-12 år

Vi bruker Gracelink som ressurs i barnesabbatskolen, og barnehefte kan du kjøpe på Norsk bokforlag.

Lyst til å bli med? Velkommen!

Ta kontakt Gracelink

Barnesabbatsskolen

20170509_TET5114

Barnesabbatskolen er en ukentlig bibeltime for barn.

Vi har mange barn i sabbatskolen hver lørdag kl. 10-11.

Vi er delt opp i forskjellige aldersgrupper:
• 0-3 år • 4-5 år • 6-9 år • 10-12 år

Lyst til å bli med? Velkommen!

Lena Søreide Lijkendijk
Leder – Barnesabbatskolen

Speider

Tyrifjord speidertropp er en aktiv speidertropp med over 60 medlemmer. Vi har speidere fra flere forskjellige skoler i alle aldre. En småspeidergruppe for 1.-4. klasse og to storspeidergrupper, en for 5.-7. klasse og en for ungdomsskoleelevene. Det er speidermøte to ganger i måneden. En søndag og en tirsdag.

Vi er en typisk speidertropp som jobber både ferdighetsmerker og gradsarbeid gjennom året. Noen aktiviteter foregår ute i naturen, mens andre ganger låner vi f.eks. sløydsalen eller skolekjøkkenet, ettersom hvilke ting vi skal gjøre. Vi har alltid et par helgeturer i løpet av året, gjerne en på vinteren og en på våren. På vinteren bruker vi ski, men sover inne, mens på våren så sover vi ute og bruker kanoene våre. Storspeiderne får tilbud om å være med på en nasjonal speiderleir hver sommer. For å være med som medlem betaler man en årlig kontingent, i 2017 var den på 160,- kr pr. pers. Hvis du en interessert i å bli med i speideren eller ønsker mer informasjon så ta gjerne kontakt med troppsfører.

Ta kontaktMobil: +47 920 10 539
20170520_TET5430

Gry Beate Marley
Leder – Speideren

Speider

20170520_TET5430

Gry Beate Marley
Leder – Speideren

20171218_TET8402-3

Yolanda Gascón Santafé

Leder – Betweens

Betweens

Betweens er en gruppe som har til hensikt å skape et miljø for menighetens barn i alderen 10-12 år og vennene deres, og styrke deres relasjon til menigheten og Gud.
Gruppen organiseres av et team av foreldre og engasjerte menighetsmedlemmer.

Vi møtes ca en gang i måneden til spill, lek, en liten andakt og lett servering. Som oftes i private hjem. Vi har en egen Facbook gruppe.

Ta kontaktMobil: +47 901 89 709

Betweens

20171218_TET8402-3

Gruppen organiseres av et team av foreldre og engasjerte menighetsmedlemmer.

Yolanda Gascón Santafé

Leder – Betweens

Unge voksne

Unge voksne er en gruppe for deg som er ferdig på videregående, 18+ med eller uten barn. Gruppen møtes som regel en gang i måneden i hverandres hjem.

Vi bytter på hvem vi er hos. Vi pleier å ta med litt mat hver til felles bord og spiser og hygger oss sammen. Vi har av og til noen leker eller spiller noe spill sammen. Ofte avsluttes kvelden med en andakt. Av og til drar vi til Ringeriksbadet, stranden eller finner på andre aktiviteter.

Det arrangeres også aktiviteter kun for de voksne ca en gang i måneden. Eksempel spillkvelder, bowling m.m.

DSC_0278

Michelle Jasmin Lundström Fossum